seo diensten

Portfolio

Bekijk hieronder enkele klanten uit de regio die je al met succes voorgingen.

Zij gingen je al voor:

Bekijk hieronder een greep uit onze klanten die je al met succes voorgingen. 

Replato Almelo

Organische groei in het afgelopen jaar: +30%

Ruimzicht Zeddam

Organische groei in het afgelopen jaar: +50%

Woodies Eten! & drinken

Organische groei in het afgelopen jaar: +67%

Woodies Eten! & drinken

Organische groei in het afgelopen jaar: +67%

Projecten waar wij trots op zijn.

Uitgelichte projecten

seo-voor-ruimzicht-zeddam

Voor Hotel Restaurant Ruimzicht uit Zeddam zijn we begin 2021 gestart met een SEO traject. Het belangrijkte doel hierbij is, om meer directe boekingen te krijgen via de website. Hierbij moet er geconcurreerd worden met grote partijen zoals Booking en andere grote partijen. 

Dit is natuurlijk een lastige uitdaging. Hierdoor hebben we ervoor gekozen, om met behulp van doelgericht zoekwoorden onderzoek, de online vindbaarheid van hele gerichte zoekopdrachten te verbeteren.

Stijging organisch websiteverkeer
1 jaar 20% +
Meer dan 20 top 3 posities
Top 5 posities
seo summercamps holland

Summer Camps Holland is één van de grootste aanbieders van zomerkampen in Nederland. Wij zijn vanaf eind 2020 intensief bezig geweest met een SEO traject om de online vindbaarheid te verhogen. 

Summer Camps was nauwelijks vindbaar op algemene zoektermen, die te maken hebben met (zomer)kampen. Momenteel behaalt de website meerdere top 3 posities en is het aantal organische bezoekers in 2021 forst gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. 

Leuk bijkomend voordeel: een flinke daling in de kosten voor Google Ads campagnes, doordat er nu genoeg gratis bezoekers op de website komen!

Stijging organisch websiteverkeer
In 1 jaar 78% +
Meer dan 20 top 3 posities
Top 5 posities
seo-voor-berc-bike-zeddam

Voor Berc Bike, een bike studio, webshop en wielercafé in Zeddam, zijn wij in 2021 gestart met de verbetering van de online vindbaarheid. Dit ging samen met de bouw van een nieuwe website. Binnen 7 maanden is het organisch verkeer exponentieel gegroeid en behaalde de website 17 relevante top 10 posities in Google. Dit wordt de komende jaren steeds verder uitgebouwd!

Stijging organisch websiteverkeer
In 6 maanden 100% +
Meer dan 20 top 5 posities
Top 5 posities
seo-didam-kok-duurzaam

Voor Kok Duurzaam uit Didam, zijn we midden 2021 gestart met de bouw van een nieuwe website. Hierna zijn de eerste stappen gezet om de online vindbaarheid te verbeteren. Dit heeft geresulteerd in van zelden tot nooit aanvragen via de website, naar meerdere aanvragen via de website per week.

Stijging organisch websiteverkeer
In 3 maanden 90% +
Meer dan 10 relevante top 5 posities
seo-voor-webshop

Voor de webshop Zink24.nl werken we maandelijks aan het verbeteren van de online vindbaarheid. Hierdoor komen er inmiddels bijna dagelijks bestellingen binnen, door bezoekers die via de gratis zoekresultaten uit Google in de webshop terecht komen.

Stijging organisch websiteverkeer
Meer dan 100% ten opzichte van 1 jaar eerder
Verkeer op concurrerende posities
Top 10 posities
bovenaan-in-google

Voor StoneLeaf, een aanbieder van Natuursteen Fineer, zijn we het afgelopen jaar gestart met het verbeteren van de online vindbaarheid. Inmiddels levert dit dagelijks gerichte bezoekers op. Op de zoekterm “Natuursteen Fineer” staat StoneLeaf inmiddels op plek #1 in Google.

Stijging organisch websiteverkeer
In het afgelopen jaar 70% +
Meer dan 5 nummer #1 posities
#1 posities

Ook meer uit zoekmachine marketing halen?

Neem contact op

SEO is een proces van de lange termijn. Bovengenoemde projecten zijn nog volop in ontwikkeling. Wil jij ook een SEO traject starten? Neem dan contact op via onderstaande knop en zet de eerste stap naar een betere online vindbaarheid.

zoekmachine-optimalisatie-uitbesteden