seo specialist doetinchem inhuren

Over ons

Maak kennis met KrachtigSEO. Het SEO bureau voor mkb'ers uit Doetichem en Montferland.

SEO specialisten

Sietse Pöpping en Koen Siebelink

Wij zijn Sietse Pöpping en Koen Siebelink, oprichters van KrachtigSEO. SEO Specialisten uit Doetinchem. Wij helpen bedrijven met zoekmachine optimalisatie (SEO)!

Wij zien in de Achterhoek tal van bedrijven, die SEO nog niet gericht inzetten en daardoor niet of nauwelijks vindbaar zijn in Google. Dat is een gemiste kans, omdat er hierdoor veel potentiële klanten worden gemist.

Wij kunnen jou helpen om jouw product of dienst beter online vindbaar maken. Hierdoor kun jij meer omzet uit jouw website halen!

knapste man van doetinchem

Ik heb de kracht van zoekmachine optimalisatie ontdekt tijdens mijn vorige baan. Ik heb me hier toen in verdiept, cursussen gevolgd en vervolgens geïmplementeerd. Binnen één jaar was het organisch bezoek op de website met 80% gestegen.

Ik voelde mij toen net een tovenaar en dat voel ik eigenlijk nog steeds wel een beetje. Er zijn in onze regio nog zoveel prachtige bedrijven die op SEO gebied kansen laten liggen. Wij kunnen met onze “SEO toverstok” zorgen voor een stijging van (relevante) bezoekers uit Google. Dit gaat gepaard met een stijging aan omzet en dat blijf ik toch bijzonder vinden.

Meer over Sietse

Geboren en getogen in Doetinchem. In mijn vrije tijd zet ik mij in als belangenbehartiger voor jongeren in de Achterhoek bij stichting de Achterban. Daarnaast ben ik een fanatieke visser, speel ik graag een potje voetbal bij V.V. Montferland en ben ik vaak op de Vijverberg te vinden als De Graafschap speelt. 

seo specialist Koen

Mijn SEO avontuur begon 5 jaar geleden, tijdens mijn opleiding Ondernemerschap en Retail Management bij de Minor Digital Marketing. Hier werd de basis van mijn kennis over zoekmachine optimalisatie gelegd.

Daarna startte ik met ondernemen als Freelance online marketeer en hielp ik lokale bedrijven uit de Achterhoek met verschillende online marketing activiteiten. Hierbij merkte ik, dat er bij vrijwel ieder bedrijf enorm veel SEO kansen niet benut werden. Ondertussen volgde ik veel SEO cursussen en werden nieuwe technieken voor klanten toegepast. Sinds anderhalf jaar bestaan mijn werkzaamheden voor het grootste deel uit het optimaliseren van websites voor Google.

Meer over Koen

Geboren en getogen in Zeddam. In mijn vrije tijd voornamelijk bezig met voetbal bij V.V Montferland, vissen en mountainbiken.

Werkwijze in het kort

Nuchtere aanpak

Als we een samenwerking aangaan heb je altijd contact met (een van) ons en zijn we nauw betrokken bij jouw product of dienst. Binnen de afgesproken tijd, zullen we er dan ook alles aan doen om jouw website beter vindbaar te maken in zoekmachines!

Een consistente aanpak met focus op de lange termijn, is daarbij het uitgangspunt. Je staat immers niet binnen een week bovenaan in Google.

Om succesvol te worden, streven we daarom altijd naar een samenwerking voor minimaal één jaar. Dit wil niet zeggen, dat er voor die tijd geen resultaat wordt behaald, maar voor structureel resultaat heb je een lange termijn aanpak nodig.

Online marketing met foucs op SEO

Waarom KrachtigSEO?

De kansen en mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie zijn ontzettend groot. Daarnaast is het SEO landschap continue aan verandering onderhevig, waardoor het heel belangrijk is om veel tijd te besteden aan het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen.

Om onze klanten het best van dienst te kunnen zijn, hebben wij ons daarom volledig gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Zo weet je eenvoudig waarvoor je wel en niet bij ons terecht kunt.

Kies je voor KrachtigSEO, dan gaan wij er voor zorgen dat jij structureel meer gratis bezoekers uit Google haalt!

SEO Specialisten

Sietse Pöpping en Koen Siebelink

Wij zijn Sietse Pöpping en Koen Siebelink en samen hebben wij KrachtigSEO opgericht. Beide waren we vanaf 2019 aan het ondernemen in de wereld van online marketing. Als goede vrienden spraken we hier geregeld over en we ontdekten een gedeelde voorliefde voor één specifiek onderwerp, namelijk SEO. Er volgden gezamenlijke projecten in zoekmachine optimalisatie en de volgende stap was dan ook een logische; het oprichten van een eigen SEO-Bureau. 

SEO draait om het verbeteren van de online vindbaarheid in de gratis zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Wij hebben gemerkt dat veel bedrijven in de Achterhoek kansen laten liggen op dit onderdeel van online Marketing. Wij willen bedrijven helpen met het benutten van deze online kansen en daarom hebben wij KrachtigSEO opgericht!

seo-bureau-doetinchem-achterhoek1
"Koen Siebelink en Sietse Pöpping"