seo specialist doetinchem inhuren

Over ons

Maak kennis met KrachtigSEO. Het SEO bureau voor mkb'ers uit Doetichem en Montferland.

SEO specialisten

Sietse Pöpping en Koen Siebelink

Wij zijn Sietse Pöpping en Koen Siebelink, oprichters van KrachtigSEO. SEO Specialisten uit Doetinchem. Wij helpen bedrijven met zoekmachine optimalisatie (SEO)!

Wij zien in de Achterhoek tal van bedrijven, die SEO nog niet gericht inzetten en daardoor niet of nauwelijks vindbaar zijn in Google. Dat is een gemiste kans, omdat er hierdoor veel potentiële klanten worden gemist.

Wij kunnen jou helpen om jouw product of dienst beter online vindbaar maken. Hierdoor kun jij meer omzet uit jouw website halen!

knapste man van doetinchem

Mijn expertise ligt in het verbeteren van de online zichtbaarheid van bedrijven door middel van zoekmachineoptimalisatie. Als actief lid van de ondernemersvereniging IG&D in Doetinchem, geloof ik sterk in de kracht van netwerken en het delen van kennis.

In mijn benadering van online marketing kijk ik verder dan alleen SEO. Dankzij mijn ervaring kan ik snel de specifieke behoeften van een bedrijf analyseren. Met enkele gerichte vragen krijg ik vaak al een goed beeld van waar de knelpunten en mogelijkheden liggen in hun online strategie. Deze inzichten stellen mij in staat om advies te geven dat nauw aansluit bij de behoeften van het bedrijf, wat cruciaal is voor hun groei en succes op internet.

Ik ben zeer gepassioneerd over mijn werk, vooral als het gaat om het adviseren van andere ondernemers. Mijn doel is niet alleen om hun SEO te verbeteren, maar ook om hen een breder begrip van effectieve online marketing te bieden, wat hun bedrijfsdoelen ondersteunt. Dit maakt mijn werk uitdagend en buitengewoon bevredigend.

Ik voelde mij toen net een tovenaar en dat voel ik eigenlijk nog steeds wel een beetje. Er zijn in onze regio nog zoveel prachtige bedrijven die op SEO gebied kansen laten liggen. Wij kunnen met onze “SEO toverstok” zorgen voor een stijging van (relevante) bezoekers uit Google. Dit gaat gepaard met een stijging aan omzet en dat blijf ik toch bijzonder vinden.

Meer over Sietse

Geboren en getogen in Doetinchem. In mijn vrije tijd zet ik mij in als belangenbehartiger voor de IG&D. Daarnaast ben ik een fanatieke visser, speel ik graag een potje voetbal en padel en ben ik vaak op de Vijverberg te vinden als De Graafschap speelt. 

seo specialist Koen

Mijn kennis ligt voornamelijk in het uitdenken en uitwerken van een succesvolle SEO strategie. Ik besteed veel tijd aan het bijhouden en testen van de nieuwste SEO-technieken. Dit zorgt ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op de meest effectieve en up-to-date SEO-strategieën, en niet op methoden die al een paar jaar oud zijn.

Net als Sietse ben ik goed in staat om bedrijven online echt vooruit te helpen. We zorgen ervoor dat de online aanwezigheid perfect aansluit bij de zoekintenties van de doelgroep. Dit werk doe ik met veel passie, omdat ik zie hoe onze inspanningen direct bijdragen aan het online succes van onze klanten.

Meer over Koen

Geboren en getogen in Zeddam. Tegenwoordig ook woonachtig in Doetinchem. In mijn vrije tijd voornamelijk bezig met voetbal, vissen en mountainbiken.