seo diensten - seo pijlers

SEO DIENSTEN

Strategie, tacktiek en uitvoering met focus op meer kwalitatieve websitebezoekers uit Google.

SEO diensten

Overzicht zoekmachine optimalisatie diensten

Om daadwerkelijk resultaat te behalen met SEO, worden er altijd meerdere SEO diensten ingezet. De verschillende SEO pijlers hebben namelijk veel samenhang en ze versterken elkaar.

De 3 SEO pijlers zijn: Content, Techniek en Autoriteit. 

Alle andere SEO diensten zijn te verdelen onder deze 3 pijlers. De meest voorkomende diensten bij de uitvoering van een SEO strategie zijn:

SEO diensten in een notendop

SEO diensten

zoekwoorden-onderzoek-SEO

Zoekwoorden onderzoek

Op welke zoektermen zoeken jouw potentiële klanten? Met een zoekwoorden onderzoek krijg je hier inzicht in. Hierdoor weten we, op welke zoektermen jouw website moet scoren.

On-page SEO

Met On-page SEO gaan we jouw webpagina’s optimaliseren, op basis van belangrijke rankingfacoren. Relevantie en rijke content spelen hierbij een belangrijke rol.

seo-teksten-schrijven

SEO teksten schrijven

Relevante content is voor een websitebezoeker enorm belangrijk. Daarnaast moeten SEO teksten zo geschreven worden, dat ze ook daadwerkelijk goed zullen scoren in zoekmachines.

Linkbuilding

Linkbuilding

Met Linkbuilding gaan we actief aan de slag, om relevante links vanaf andere websites, naar jouw website te verkrijgen. Google beschouwd dit als een aanbeveling van de ene website voor de andere website.

 

Technische-SEO

Technische SEO

Wel eens nagedacht over de technische leesbaarheid van jouw website? Hierbij gaan we aan de slag met een verbetering van de laadtijd, een goede URL structuur, schema markup en vele andere factoren.

SEO-Synergie

SEO Synergie

Een goede online vindbaarheid bereik je alleen als de SEO onderdelen goed op elkaar aansluiten. Een goede SEO strategie, omvat daarom altijd een combinatie van diensten.

SEO Traject in een notendop

Fasen SEO traject

1.

Vooronderzoek

We starten met een afspraak, om te achterhalen wat jouw product of dienst inhoudt en wat jij belangrijk vindt. Vervolgens brengen we de huidige situatie in kaart, doen een zoekwoorden onderzoek en stellen doelen op.

2.

On-page SEO

Op basis van het gesprek en zoekwoorden onderzoek, gaan aan de slag met de (huidige) pagina’s en bepalen we de on-page SEO strategie. Ook maken we de eerste stappen om de technische SEO te verbeteren.

3.

Contentcreatie

De verschillende teksten worden, indien nodig, herschreven. Ook wordt er nieuwe content gemaakt met de juiste zoekwoorden hierin verwerkt.

4.

Off-page SEO

We werken aan de verbetering van het backlink profiel om de website autoriteit te verhogen.

SEO uitbesteden?

Neem contact op

Jouw website hoger in Google met behulp van onze diensten? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op via onderstaande knop.

seo bureau doetinchem achterhoek inhuren